Bouwfilm
laten maken

Bouw film laten maken

Bouwfilm laten maken van een bouwproject? TimelapseView is gespecialiseerd in het maken van bouwfilms met behulp van een timelapse camera. Meestal doen we dit met een combinatie van timelapse, filmbeelden en dronebeelden. Dit geeft een compleet beeld van alle aspecten van het bouwproces. Kijk snel verder of neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!

Bouwvideo als visitekaartje

Een bouwvideo kan je gebruiken als marketingtool, maar ook als visitekaartje voor uw bedrijf. Laat een uniek bouwproject vastleggen in een bouwvideo en gebruik het als visitekaartje om toekomstige klanten te werven. Laat zien wat je kan met een bouwfilm!

Een bouwfilm is de
perfecte communicatietool

Een bouwvideo kan je gebruiken als communicatietool. Laat bijvoorbeeld een videoreeks maken gedurende een bouwproject. Op deze manier kan je toekomstige gebruikers of bewoners van het bouwproject op een leuke manier informeren over de voortgang.

Dat wordt bijvoorbeeld ook gedaan bij de nieuwbouwwijk ‘De Tippe’ waarin het project 5 jaar lang wordt gevolgd en ongeveer elk half jaar een bouwfilm wordt gemaakt.

Hoge kwaliteit bouwfilm

Een bouwfilm laten maken met een webcam of beveiligingscamera? Dit is zonde, want de kwaliteit van zo’n webcam is niet zo goed. TimelapseView gebruikt camera’s met een veel hogere kwaliteit, waarin uw bouwproject perfect tot z’n recht komt!

Ervaring met Bouwvideo’s van allerlei bouwprojecten

TimelapseView heeft brede ervaring met het maken van bouwfilms bij tal van verschillende branches. Van woningbouw en complete nieuwbouwwijken tot gaswinninginstallaties of constructieprojecten van medische machines.

Film van
opbouw machines

Sommige bouwvideo’s hebben maar een korte duur. Het ene project duurt jaren en het andere project enkele weken. Zo liet bijvoorbeeld Wouters Cutting & Welding uit België een mooie timelapse maken van het opbouwen van een unieke snijlaser machine.

Laat een
bouwfilm maken!

Vraag vrijblijvend een offerte op voor uw bouwproject!