City & Architectuur Timelapse

Dynamiek in de stad

Nergens is zoveel beweging als in de stad. Mensen en auto’s komen en gaan, de licht- & schaduwwerking veranderd in rap tempo en ’s avonds gaan alle lampen aan. Oftewel: Timelapse is een perfecte tool om de dynamiek in de stad weer te geven!

Timelapse voor uw productie

Timelapse nodig die de dynamiek van de stad weergeeft? Het is een perfecte tool om bepaalde processen vast te leggen en overgangen in verschillende scenes te maken. Ik ga graag met u in overleg om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

timelapse stad
Zichtbaarheid

City Marketing

Zichtbaarheid op internet door middel van video is belangrijker dan ooit. Daarbij komt ook dat mensen hun aandacht maar kort kunnen houden bij uw content. Dit bied een uitgelezen kans om met een timelapse de stad op een dynamische en aantrekkelijke manier weer te geven. Met een timelapse kan je met een relatief korte video de aandacht van de kijker goed vasthouden en interesseren.

Timelapse RTVoost
Dag naar nacht

Timelapse architectuur

Met architectuurfoto’s wordt in één foto een pand op een vast moment weergegeven. Hoe mooi is het als je alle uitstralingen in één timelapse shot kan weergeven! Bijvoorbeeld een dag naar nacht opname laat een pand zien in alle omstandigheden: de overgang van zonlicht en zonsondergang naar blue hour en nacht.

Unieke

Stock Timelapses

Timelapse nodig voor uw project, film, website of commercial?
Bekijk de stock en schaf een gebruikslicentie aan.

timelapse stad

Bekijk andere diensten

timelapse laten maken

Diensten algemeen

Timelapse landschap

Landschap & Natuur

bouwtimelapse camera

Bouw & Constructie

Lets Connect!

Ik bespreek graag uw wensen en eventuele vragen die u hebt.