Timelapse laten maken

Professionele timelapse
laten maken

Timelapse laten maken? Dan ben je aan het juiste adres! Timelapsefotografie van hoog niveau, dat is waar TimelapseView voor staat. Of het nou gaat om een mooie zonsondergang voor gebruik in een documentaire of juist een timelapse van meerdere jaren van een bouwproject. Ik beschik over de juiste kennis en ervaring om een perfecte timelapse te realiseren.

Bewezen kwaliteit

Mijn beelden worden in een verscheidenheid aan projecten gebruikt. Van documentaires en bioscoop films tot tv programma’s en bouwprojecten. Maar ook bijvoorbeeld in gemeentelijke communicatiedoeleinden, musea, tv series en de toerismebranche.

Bouw & Constructie

timelapse bouwproject

Bouwprojecten van maanden of jaren in enkele minuten weergeven? Laat een bouwtimelapse maken van uw bouwproject!

Natuur & Landschap

Polder onweersbui

Licht dat over het landschap beweegt, bloemen die openklappen, onweersbuien of de vorming van wolken. Ik leg het haarfijn vast!

Stad & Architectuur

Stadslandschap

De stad is een dynamische plek. Beweging van verkeer en mensen en de transitie van dag naar nacht wordt zichtbaar gemaakt met dynamische beelden.

Waarvan wil je een
timelapse laten maken?

Timelapse nieuwbouw

Bouwvideo’s

Timelapse van Bouwprojecten

Timelapse laten maken van een bouwproject? Bouwprojecten zijn het meest bekende voorbeeld waar timelapsevideo’s van gemaakt worden. Dit is ook logisch, want met deze techniek kan je het bouwproces perfect weergeven! Met camera’s wordt er op een bepaald interval foto’s genomen. Dit gebeurd meestal vanuit een vast standpunt, maar hier zijn uitzonderingen op.

In een paar seconde gebouwd!
Een bouwvideo waarin een bouwproject in enkele seconden tot stand komt spreekt niet alleen tot de verbeelding, maar is natuurlijk een prachtig visitekaartje voor toekomstige klanten. Daarnaast is het een mooie marketingtool. Laat klanten zien waar je toe in staat bent met een dynamische en kwalitatieve timelapsevideo!

Kwaliteit is key!
Een slecht gemonteerde timelapse van een bouwwebcam of beveiligingscamera wordt niemand vrolijk van! TimelapseView staat voor kwaliteit en bied voor diverse budgetten een geschikte oplossing.

Bouwfilm
Distributiecentrum Danone

Kijk maar eens naar de bouwfilm van het Distributiecentrum van Danone. Een dynamische weergave van een bouwproject, waarbij gebruik is gemaakt van een vaste timelapsecamera en extra opnamemomenten gedurende het project. Door extra opnamemomenten toe te voegen kunnen bepaalde processen uitgelicht worden en wordt de hele beleving van de timelapsefilm nog beter!

Timelapsecamera
Installeren

Een timelapse laten maken met een vaste timelapsecamera? We bieden diverse oplossingen, maar de meest voorkomende manier is met behulp van een ballastframe. Zie in onderstaande video hoe het installeren van een vaste timelapsecamera in z’n werk gaat!

Timelapse landschap

Natuur

Timelapse van
Landschappen

Die mooie zonsondergangen in natuurdocumentaires? Juist, dat zijn timelapses! Landschappen, met name in combinatie met het weer, zijn een prachtig onderwerp om timelapses van te maken. Ze dienen vaak als overgangsbeelden naar een andere scene in een film/documentaire of juist om iets te laten zien wat met het blote oog niet is waar te nemen.

Weersomstandigheden
Weersomstandigheden zijn vaak de belangrijkste factor bij het maken van mooie landschapsbeelden. Voor een timelapse is beweging nodig, denk aan een heldere lucht voor beweging van schaduwen. Of juist onstabiliteit in de lucht voor het vormen van onweersbuien aan een verder blauwe hemel.

Processen die je niet ziet
In het landschap zijn tal van processen te zien die je met het blote oog niet waarneemt en met een timelapse juist zichtbaar kan maken. Denk aan de verandering van wolken, het openklappen van bloemen of juist het wegsmelten van sneeuw.

Natuur Timelapse
De Veluwe

Een short film van de Veluwse landschappen bestaande uit alleen maar timelapses. Een project wat niet in een paar dagen was geklaard! Beelden uit deze film zijn ook in andere grote en kleinere producties gebruikt door verschillende producenten. Ook op zoek naar timelapses van landschappen? Neem dan een eens contact op

timelapse stad

Dynamiek

Timelapse van Stad en Architectuur

De dynamiek van de stad laten zien? Ook hier is timelapse een fantastische tool voor. De beweging van mensen en het verkeer in een stad of juist een dag naar nacht transitie. Er is altijd beweging in de stad en dit kan je met een versnelde weergave fantastisch vastleggen!

Dag naar nacht timelapse
Een dag naar nacht timelapse, ook wel de holy grail onder de timelapses genoemd laat een overgang zien van dag naar nacht. In een stad is dit natuurlijk een indrukwekkend gezicht, omdat alle verlichting aan gaat. Extra mooi als je ook nog met motion control gear beweging toevoegt aan de timelapse!

Beelden van architectuur
Het resultaat van uw bouwproject op unieke wijze vastleggen? Ook dit kan met timelapse. Denk aan het eerste zonlicht dat op het gebouw valt, de beweging van wolken in de achtergrond, dansende schaduwen in en om het pand en tot slot een transitie van dag naar nacht. Zie je het al voor je? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Timelapse van een
stad laten maken

Een mooi voorbeeld van uniek gebruik van timelapses van steden is dat van RTVoost. In ging voor hun op pad om van diverse plekken timelapses te maken die gebruikt werden in hun programmering. Zowel op tv, social media en website worden de beelden gebruikt in intro’s en outro’s.

Timelapse distributiecentrum Danone

Compleet pakket

Projectfoto’s

Wil je naast een timelapse van een bouwproject ook projectfoto’s laten maken? Ook hier kan ik je bij van dienst zijn. TimelapseView is onderdeel van Rick Kloekke Fotografie en verzorgt ook reguliere fotografie. Denk aan architectuurfoto’s, interieurfoto’s en dronefoto’s. Door dit te combineren sla je twee vliegen in één klap, ideaal!

Unieke beelden

Stock Timelapses

Beelden nodig voor uw project, film, website of commercial?
Bekijk de stock en schaf een gebruikslicentie aan.

Maatwerk

Kosten timelapse

De kosten zijn afhankelijk van het type project. Elke timelapse is anders en vergt dus ook een andere aanpak. Ik lever maatwerk voor uw specifieke wensen.