Timelapse laten maken

Professionele timelapsefotografie

Timelapsefotografie van hoog niveau, dat is waar TimelapseView voor staat. Of het nou gaat om een mooie zonsondergang voor gebruik in een documentaire of juist een lange termijn timelapse van een bouwproject. Ik beschik over de juiste kennis en ervaring om voor u een perfecte timelapse te realiseren.

Bewezen kwaliteit

Mijn timelapses worden in een verscheidenheid aan projecten gebruikt. Van documentaires en short films tot tv programma’s en grote reclameschermen in de openbare ruimte. Maar ook bijvoorbeeld in gemeentelijke communicatiedoeleinden, musea, tv series, de bouw en de toerismebranche.

Een timelapse is een video die een versnelde weergave toont van de werkelijkheid. In plaats van een gewone video te versnellen wordt een timelapse juist van foto’s gemaakt.

Professionele timelapse

Timelapse is een techniek waarbij op een bepaald interval foto’s worden gemaakt. Deze foto’s worden uiteindelijk achter elkaar gezet (25 foto’s per seconde), waardoor een vloeiende video ontstaat.

Met timelapsefotografie kunnen processen zichtbaar gemaakt worden die met het blote oog niet zijn waar te nemen. Denk aan de beweging en vorming van wolken of een transitie van dag naar nacht, maar ook langere processen zoals het bouwen van een flat.

Timelapse bloemen

Diensten

City & Architectuur

Timelapse City

De stad is een dynamische plek. Beweging van verkeer en mensen en de transitie van dag naar nacht wordt zichtbaar gemaakt met timelapse.

Natuur & Landschap

Timelapse landschap

Licht dat over het landschap beweegt, wolken die openklappen en de vorming van wolken. Met timelapse leg je alles haarfijn vast.

Bouw & Constructie

timelapse maken

Bouwprojecten van maanden of jaren in enkele minuten weergeven? Laat een bouwtimelapse maken van uw bouwproject!

Unieke

Stock Timelapses

Timelapse nodig voor uw project, film, website of commercial?
Bekijk de stock en schaf een gebruikslicentie aan.

Maatwerk

Kosten timelapse

De kosten van een timelapse zijn afhankelijk van het type project. Elke timelapse is anders en vergt dus ook een andere aanpak. Ik lever maatwerk voor uw specifieke wensen.