Over Mij

Mijn naam is Rick Kloekke, woonachtig in Zwolle en ben fulltime fotograaf. Fotografie begon voor mij hobbymatig en dat groeide uit tot een grote passie. Ik maakte al snel diverse successen met timelapsefotografie waarbij ik zelfs enkele keren op TV mijn verhaal mocht doen (en niet de minsteā€¦ Jinek!). Na afronding van mijn studie land- en watermanagement en een minor op de fotovakschool ging ik uiteindelijk een heel andere kant op. Ik maakte van fotografie mijn beroep.
Timelapseview is onderdeel van Rick Kloekke Fotografie waarmee ik prachtige timelapsebeelden maak voor een verscheidenheid aan klanten. Van zelfstandigen tot grote bouwaannemers en van musea tot (tv) series en commercials, alles komt langs!

Rick Kloekke TimelapseView

Mijn kracht

Fotografie is mijn werk, hobby en passie. Dit betekent dat als ik niet voor klanten aan het werk ben ook gewoon in het veld sta om beelden te maken. Ik ben altijd bezig met (timelapse)fotografie, waardoor ik nooit achter blijf in de techniek en ik mij als fotograaf altijd blijf verbeteren. Je bent immers nooit uitgeleerd en naar mijn mening ontwikkel je jezelf het beste van veel eigen werk maken.
Interesse om met mij samen te werken?
Neem vrijblijvend contact op!

Rick Kloekke TimelapseView