Home / Blog / Bouw & Constructie / Timelapse Haringvlietbrug – Deel 1

Timelapse Haringvlietbrug – Deel 1

with Geen reacties

Voor Rijkswaterstaat legt TimelapseView (i.o.v. Zandbeek) de renovatiewerkzaamheden van de Haringvlietbrug vast. Een uitdagend project met vele camera’s!

Het zal niemand ontgaan zijn dat de Haringvlietbrug is afgesloten. Elke dag staan er lange files en dat zal ook nog even gaan duren. Maar als de renovatie straks klaar is kan het verkeer weer een lange tijd doorrijden zonder problemen!

Meerdere timelapsecamera’s

Om het project goed vast te leggen werken we met meerdere timelapsecamera’s, drone- en filmbeelden. Van te voren heb ik 3 timelapsecamera’s geplaatst op verschillende plekken. 1 camera op het brugdek, 1 camera in de basculekelder en 1 camera op de oever. Daarnaast liep ik tijdens de belangrijke momenten rond met 2 andere camera’s voor korte timelapse- en filmshots. Harold Jonker was er bij voor de dronebeelden, wat het helemaal af maakte!

De werkzaamheden zijn nog in volle gang. Binnenkort zal het nieuwe brugdek worden geplaatst. Ook hier zijn we weer bij om alles vast te leggen met timelapsecamera’s!

Zie hier het eerste resultaat. LET OP: De eerste 18 seconden zijn NIET door TimelapseView gemaakt. Het kwaliteitsverschil is dan ook duidelijk te zien ;).

Montage door Zandbeek.

Timelapse laten maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *