Home / Blog / Bouw & Constructie / Timelapse nieuwbouwwijk De Tippe – Deel 1 en 2

Timelapse nieuwbouwwijk De Tippe – Deel 1 en 2

with Geen reacties

In Zwolle wordt een nieuwe wijk gebouwd: De tippe. Een wijk waarin ongeveer 1250 woningen komen. De wijk ligt aan de rand van Stadshagen, gelegen tussen de Ijssel en de Polder. TimelapseView legt de komende jaren de bouw vast met behulp van timelapsevideo’s en dronebeelden.

Timelapse De Tippe – Deel 1

In deel 1 van de timelapse reeks zie je vooral een visualisatie van hoe de wijk ingedeeld gaat worden. De wijk bestaat uit drie verschillende buurschappen: Het Poldergrid met 635 woningen, de Stedelijke Radialen met 395 woningen en de Zuidpunt met 212 woningen. Ook de grondwerkzaamheden komen voor in deel 1 van de timelapse.

Met een vaste timelapsecamera wordt het hele project vastgelegd en er worden diverse andere timelapses en dronebeelden gemaakt. Je kan hier live meekijken op de timelapsecamera.

Timelapse De Tippe – Deel 2

In deel 2 van de timelapse gaat het bouwrijp maken verder. Daarnaast gaan er palen de grond in voor de bruggen in het gebied en worden er vaarduikers aangelegd. De eerste funderingen van woningen zijn zichtbaar en de bouw van de eerste huizen zal ook niet lang op zicht laten wachten!

Timelapse nieuwbouw wijk
Timelapse nieuwbouw wijk

In deel 3 zal de bouw van diverse nieuwbouwprojecten zijn begonnen. Binnenkort meer!

Timelapse laten maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *