Home / Blog / Nieuw timelapse werk / Timelapse kantoorpand Phoenix Contact

Timelapse kantoorpand Phoenix Contact

with Geen reacties

Voor Phoenix Contact werk ik samen met Arthur ter Voert aan een toffe timelapsefilm. Een combinatie van lange termijn timelapse, motion controlled timelapse, drone- en filmbeelden leggen we dit bouwproject van begint tot eind vast.

Vlak voor de kerst hebben we al een korte timelapsevideo uitgebracht tot en met de eerste verdieping. Een mooi punt om een tussentijdse video op te leveren. Hieronder alvast de video en als je nog wat behind the scenes wilt zien scroll je even door!

Bouw timelapse camera

Om het project van begin tot eind vast te leggen hebben we als basis de lange termijn timelapse camera geïnstalleerd. Dit is een speciaal van op afstand te bedienen timelapse systeem met een spiegelreflexcamera die op een bepaald interval foto’s maakt. Door gebruik van een spiegelreflex krijg je een timelapse van enorm hoge kwaliteit. De foto’s worden verstuurd naar een server en zijn tevens te zien in een online gallery. Je kan dus live meekijken!

Tijdens de bouw kunnen deze foto’s door de opdrachtgever gebruikt worden om de voortgang aan klanten en geïnteresseerden te laten zien. Daarnaast kunnen we hiermee, zonder eerst op locatie de beelden op te hoeven halen(!), een tussentijdse timelapsevideo bewerken om op social media en de website te delen!

Custom installatie oplossing

Door hoe het pand waar de camera op staat is gesitueerd hebben we voor de plaatsing van deze camera een speciale uithouder gemaakt die aan het standaard ballastframe is gemonteerd. Hierdoor hangt de camera over de rand van het dak. Het resultaat is een beeld waarbij de dakrand waar de camera op staat veel minder aanwezig is!

Timelapsebeelden van de bouw

Van alle grote werkzaamheden, zoals de staalbouw, vloerplaten leggen en de gevelbeplating maken we tussendoor ook mooie timelapse-, drone- en filmbeelden. Hiermee kunnen we uiteindelijk een mooie totaalbeleving creëren in de eindfilm! De eerste tussentijdse film werd in ieder geval zeer positief ontvangen. Op naar de volgende!

Timelapse van een bouwproject laten maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *