Home / Blog / Nieuws / TimelapseView is online! + cadeautje!

TimelapseView is online! + cadeautje!

with Geen reacties
TimelapseView, onderdeel van Rick Kloekke Fotografie, is officieel online!

Naast mijn ‘standaard’ website heb ik voor enkel timelapsefotografie een nieuwe website ontworpen. Op deze manier kan ik mijn diensten op het gebied van timelapse nog beter aanbieden.

Lees door tot het einde, want ik heb een cadeautje voor je!

timelapseview logo
Sorry voor de slechte youtube compressie!

Een korte tour door de website!

Ik neem je in deze blog even mee op een korte tour door mijn website. Ik beschrijf de diverse diensten die ik hier aanbied en vertel je meer over hoe ik de blog vorm ga geven.

Portfolio

Het portfolio heeft in tegenstelling tot mijn andere website nu een handig filter, waarmee je goed door de diverse projecten kan browsen! Check het hele portfolio hier!

Epe Veluwe timelapse

VVV Epe timelapse

Timelapse La Hosta

La Hosta timelapse

Zwolle timelapse

City Timelapse Zwolle

Timelapse films Nederland

Dutch Seasons – Timelapse Veluwe

timelapse welkoop

Bouw timelapse DC Welkoop

Timelapse films Nederland

Montenegro timelapse

Veluwe timelapse

Veluwe timelapse

Maansverduistering timelapse

Maansverduistering Veluwe

Diensten

Onderstaand de diverse diensten die ik aanbied. Natuurlijk kan je van heel veel dingen een timelapse maken, maar globaal zijn onderstaand de meest voorkomende categorieën. Klik op een categorie om meer te lezen!

Stock timelapse archief!

Eindelijk! Ik verkoop regelmatig licenties voor gebruik van mijn timelapses in andere projecten of voor andere doeleinden. Op TimelapseView heb ik een archief opgezet waarin je een grote hoeveelheid timelapses kan bekijken. Door het licentie formulier zo goed mogelijk in te vullen kan makkelijker aangeven wat de kosten zijn voor het gewenste gebruik.

Er wordt overigens nog aan gewerkt, want het kost heel veel tijd om honderden timelapses toe te voegen. Neem dus af en toe een kijkje, want er zal regelmatig nieuw werk toegevoegd worden.

Unieke

Stock Timelapses

Timelapse nodig voor uw project, film, website of commercial?
Bekijk de stock en schaf een gebruikslicentie aan.

Blog + cadeautje!

Op de blog ga ik artikelen plaatsen met tips & tricks, nieuwe film releases, behind the scenes en nieuwsberichten. Wil jij dit niet missen? Laat je mailadres dan achter en ontvang een gratis timelapse!

Ook als (bouw)bedrijf is het interessant om in te schrijven op de nieuwsbrief. Na inschrijven kan je namelijk ook aangeven alleen zakelijk nieuws te ontvangen!

TimelapseView Logo

Of klik hier: https://www.timelapseview.nl/gratis-timelapse-download/

Zo, dat was de tour door de website. Als je hierboven je mailadres nog niet hebt achtergelaten, doe dat dan nog even. Ik ga niet spammen en als je timelapse interessant vindt wil je zeker vaker van mij horen!

Als bedankje voor de gratis timelapse zou ik het tof vinden als je dit bericht wilt delen op social media. Kan met de knoppen hieronder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *